Texas Confidential

CBS scan
Aan deze aflevering van het Amerikaanse nieuwsprogramma 48 HRS Mystery heb ik bijna drie jaar gewerkt (bij stukjes en beetjes, niet fulltime, godzijdank). Het gaat over Robert Angleton, een Amerikaanse bookie die ervan wordt verdacht zijn vrouw te hebben vermoord en die vlak voor zijn – tweede – rechtszaak naar Nederland vluchtte en hier al op Schiphol tegen de lamp liep. Ik schreef er een tijd geleden een stuk in VN over. Ik heb heel wat fijne rekeningen naar CBS gestuurd de afgelopen jaren, maar behalve een pak dollars leek het weinig op te leveren. Tot afgelopen week dan eindelijk het programma werd uitgezonden. Van vrienden in New York hoor ik dat het flut was. Tja. Maar toch, wel stoer zo’n associate producer credit voor CBS.

2 comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *