2 comments

 1. Beste meneer Van Bergeijk,

  In eerste instantie gefeliciteerd met uw tentoonstelling in het Nederlands Fotomuseum te Rotterdam. Op dit moment ben ik bezig met mijn scriptie. Hierin behandel ik de trend die te zien is binnen de fotografie binnen de krantenwereld (en hoe reageren de opleidingen Journalistiek hierop). Uiteraard heb ik ‘Picture This’ bezocht en vond het interessant om al die foto’s te zien die de krant hebben gehaald.

  Kan ik u eventueel mailen met een aantal vragen? Mijn e-mailadres is bij u nu in ieder geval bekend. IK hoop dat u mij kunt mailen. Bij voorbaat dank voor uw hulp. Ik ga nu uw site verder bestuderen.

  Met vriendelijke groet,

  Arjen Lutgendorff
  4e jaars student Journalistiek

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *