Het beste restaurant van de wereld

beef and rip combo @ Arthur Bryant

New Yorker auteur Calvin Trillin omschreef Arthur Bryant’s in Kansas City ooit als het beste restaurant ter wereld. Ik weet het niet. Ze hebben er fantastische barbecue in ieder geval. Dit is niet wat wij in Nederland onder barbecue verstaan. Kansas City BBQ is vlees dat uren, soms dagen, langzaam gerookt is – al van veraf ruik je het restaurant. Als je in Arthur Bryant’s, dat zich in een ietwat lugubure buurt van Kansas City bevindt, een sandwich bestelt krijg je bovenstaande. Een kleffe, witte boterham, een pond vlees en nog een boterham.

Hier is een aardig artikel over Bryant’s in Slate, hier een korte wikipedia intro

1 comment

  1. Ziet er niet echt lekker uit. Maar barbecue is eigenlijk nooit echt lekker. Het is allemaal weer heel amerikaans. Leuk!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *