Australië middag in Rotterdam (boekhandel Donner)

Middag over Australië met Jeroen van Bergeijk en Remke de Lange

Altijd al eens een goudklompje in handen willen hebben? Of Australische wijn, gemaakt door een Nederlandse, willen proeven? Op zaterdag 12 mei vertellen schrijvers Jeroen van Bergeijk en Remke de Lange over hun boeken: Goudkoorts en Tussen de druiven. In 2010 verbleven ze samen, met hun zoon, een jaar in Australië. Jeroen trok naar de goudvelden van Western Australia en ging op zoek naar goud. Over zijn avonturen schreef hij Goudkoorts of: hoe ik dacht rijk te worden in de Australische outback. Remke werkte in McLaren Vale in South Australia voor een gerenommeerd wijnbedrijf en maakte tijdens de oogst van 2010 haar eigen wijn, Rem’s Row. Over haar belevenissen in de Australische wijnindustrie schreef ze het boek Tussen de druiven: Vier seizoenen in een Australische wijngaard.

Tijdens een literaire Australië-middag vertellen zij over hun werk. Jeroen zal daarbij heuse, zelf gevonden goudklompjes laten zien, en Remke laat haar eigen wijn proeven die met z’n bescheiden productie van 1200 flessen gerust een collector’s item mag worden genoemd.

U bent van harte welkom op zaterdag 12 mei om 15.00 uur in het theater in de kelder!

Meer info en reserveren hier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *