Bedank je bezorger

Als je net zoveel online koopt als ik (en mijn buren) dan ken je waarschijnlijk je bezorger. Die jongen (of meisje) heeft geen makkelijke baan. De gemiddelde bezorger bezorgt 200 pakjes per dag. Het is hard weken voor weinig geld. Als je de film ‘Sorry, we missed you’ hebt gezien, hoef ik je niks te vertellen.
Zou het niet aardig zijn om met de feestdagen die bezorger te bedanken? En dus bedachten Lex Boon en ik een paar weken geleden www.bedankjebezorger.nl (link werkt ondertussen niet meer, JvB). Het idee: bestel eens een pakketje voor je pakketbezorger. Bijvoorbeeld een speciale bedank-je-bezorger chocoladereep.
Lex en ik kochten 500 Tony Chocolonely repen en die hopen we de komende week aan jullie te slijten. Zodat jullie je bezorger op een grappige manier kunnen bedanken. Hoe het precies werkt lees je op bedankjebezorger.nl
Ik zou zeggen: doe mee!
En: delen is fijn
PS: Wij verdienen hier niks mee. Sterker, als we die 500 repen niet verkopen gaan we flink het schip in.
(ontwerp verpakking en illustraties: Tijs Koelemeijer)

update:

Leuke stukken in Trouw, Het Parool en de Volkskrant over ons initiatief. Gijs Groenteman schreef een mooie column, RTL Nieuws kwam op kerstavond thuis filmen terwijl ik mijn kerstoutfit (vanaf 11.30 min) al aan had en ik mocht ook nog wat vertellen bij Ruud de Wild

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *