Een goed gesprek met Lex Bohlmeijer (De Correspondent)

De Corrie kwam op bezoek…

Jeroen van Bergeijk heeft een beproefde journalistieke methode om zijn werk te doen: hij gaat undercover. Gewoon door te solliciteren bij een bedrijf en dan verslag te doen van wat hij meemaakt. Het levert intrigerende verhalen op over werelden die zich normaliter aan het oog onttrekken. Zoals de klantenservice van Wehkamp, of de afdeling ‘Retouren’ van bol.com.

Lees hier verder op De Correspondent

Of beluister het gesprek op Soundcloud

Notabene: bovenstaand gesprek was voor mijn vader wel zo’n beetje het hoogtepunt van mijn carriere want de dominee van de Protestante Gemeente De Ontmoeting in Wissenkerke citeerde er tijdens haar preek ruimhartig uit afgelopen zondag.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *