13345 Copper Ridge Road

Vanmiddag was ik op bezoek bij Frank Warren, de man achter Postsecret. En wat een bizar toeval: op het moment dat we kwamen aanrijden was hij net zijn brievenbus aan het legen. We mochten meehelpen de post openmaken. Hij ontvangt inmiddels zo’n duizend ansichtkaarten met geheimen per week, waarvan hij er slechts 23 op zijn weblog plaatst (23 is het aantal kaarten dat op zijn koffietafel past, vandaar). De Copper Ridge Road in Germantown, Md is zo’n typische Amerikaanse suburban straat: vrijstaande huizen, suv’s voor de deur, witgeschilderde hekjes, felgroene gazonnetjes. Eingelijk wel toepasselijk dat in zo’n archetypische straat de geheimen van de natie worden gearchiveerd (in de kelder van Franks huis liggen er nu zo’n 100.000 opgeslagen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *