Reacties op ‘Aan ons den arbeid’.

Peter de Bruijn blogt over ‘Aan ons den arbeid’ op de site van NRC Handelsblad. Het AD heeft twee pagina’s ingeruimd voor de film (check ook die fijne reacties onderaan het artikel). Ik was te gast bij De Avonden / Cinema.nl (Van Bergeijk met ck, dat kom ik zo vaak tegen, waarom?) en Radio Rijnmond maakte een reportage met mijn vader en mij in de vervallen fabriek waar de film zich afspeelt (ook hier weer volop Gesundes Volksempfinden in de bezoekersreacties). Ben wel heel benieuwd wat die reaguurders nu eigenlijk van de film zelf vinden.

Aan ons den arbeid wordt op 8 december om 22.00 uur op RTV Rijnmond uitgezonden, met een herhaling op 9 december om 14.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *