Fotomobieltjes in het Fotomuseum

In het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam is vanaf 2 mei een tentoonstelling te zien die ik heb bedacht: Picture This!

Uit het persbericht:
Camphones, picturephones of fotomobieltjes, mobiele telefoons voorzien van digitale camera, zijn nu vijf jaar op de markt en het is duidelijk dat ze niet meer zullen verdwijnen. In 2006 zullen er wereldwijd naar schatting 380 miljoen fotomobieltjes worden verkocht waarmee zo’n tien miljard foto’s gemaakt zullen worden. Dankzij de alomtegenwoordigheid van de fotomobiel heeft binnenkort iedereen altijd een camera op zak. Dat heeft een aantal interessante gevolgen voor de fotografie. Het Nederlands fotomuseum belicht de snelle opkomst van het fotomobieltje en de gevolgen daarvan in een tentoonstelling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *