Lincoln Town Car

1991 Lincoln Town Car

Dit is ‘em dan. Een 1991 Lincoln Town Car met 83.000 miles op de teller. Gekocht op eBay voor 1800 dollar. Hiermee ga ik deze zomer door de VS rijden.
Overbodige weetjes:

  • de Lincoln Town Car is de langste Amerikaanse passagiersauto. Hij meet 5 meter en 49 centimeter.
  • de gemiddelde leeftijd van de Lincoln Town Car eigenaar is zeventig (70!) jaar.
  • maar de Town Car is vooral bekend als limousine. Elk prive-taxibedrijf rijdt ermee, iedere Newyorkse zakenman laat zich erin vervoeren.

Stay tuned for more.

1 comment

  1. Hallo, ik heb een vraagje, ik ben opzoek naar een lichtcompartiment van de towncar bj1995-1997. het betreft het middelste compartiment van de achterlichten met het remlicht centraal geplaatst. Kunt u mij hieraan helpen. Ik hoor het graag ook als u mij hier niet mee kunt helpen. Groeten Ronald Nauta 06-49847174

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *