Goudzoeken in het vondelpark

Als zelfs Sylvia Witteman komt opdagen om een afzeikerig stukje te schrijven, dan kun je toch wel vaststellen dat de publiciteitsstunt om aandacht te genereren voor je boek is geslaagd. Afgelopen vrijdag organiseerde mijn uitgever in Amsterdam een goudzoekaktie om de presentatie van mijn boek Goudkoorts of: Hoe ik dacht rijk te worden in de Australische outback luister bij te zetten. De tien tienklompjes die lagen verborgen in het Vondelpark (of in feite in boekhandel Pied a Terre) waren binnen een kwartiertje gevonden.

Een verslag van AT5:

Ondermeer NRC Next, nu.nl, RTV NH, Telegraaf, Spijkers met koppen en BNN besteedden aandacht aan het goudzoeken.

Maar goed, het boek, want daar gaat het toch om. En mensen: het is echt een spannend, intelligent, onderhoudend, grappig, ontroerend boek. Een expose van het menselijk tekort. Een verhaal over hebzucht, over vriendschap, over gewetensnood. Heus, Goudkoorts is meer dan een mafkees met een metaaldetector in de bush. Hier een gesprek met Chris Kijne in het Oog op Morgen, daar een interview in Het Parool over het boek, en daar enkele eerste lovende woorden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *